Over mij...

Marco Snoek MSc

Marco Snoek is zelfstandig consultant en project manager. Hij heeft naast de nodige technische kennis in elektrotechniek (HTS), automatisering (Master of Science) en functional safety (TÜV gecertificeerd) ook jarenlange ervaring in het aansturen van grote en kleine teams.


Daarnaast begrijpt hij de wereld van de engineers en spreekt hun taal. Maar zeker ook die van de stakeholders en opdrachtgevers. Hij zal een brug slaan tussen deze twee belevingswerelden om tot het beste resultaat te komen.

Managing consultant

Leiderschap tonen, een goede communicatie, het grotere plaatje overziend en sturend op zowel de financiële als ook de projectresultaten. Het team op één lijn krijgen, de neuzen dezelfde kant op richten. Het is een greep uit de skills die ik in opdrachten meeneem.

Doelgericht

"Kan niet" komt niet zo snel voor in mijn woordenboek. Als er commitment is voor een te realiseren doel en de middelen zijn beschikbaar  dan wordt dat doel zeker wel gehaald. Pragmatisme staat soms haaks op wet- en regelgeving. Die spanningsboog is in elk project aanwezig, maar een mooie uitdaging.


Neem vrijblijvend contact op

Indien u een klein of groot project heeft, waarbij de uitdagingen zitten bij de eisen die de Machinerichtlijn stelt aan nieuwe machines, of nog aan te passen machines? Of u zoekt voor een bepaalde periode aanvulling van technische of organisatorische kennis voor uw IA-team of project? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.