Over ons

Specialistisch

Marco Snoek is zelfstandig consultant en project manager. Hij heeft veel technische kennis en ervaring bij eindklanten van machines maar ook  bij machinebouwers zelf.  Marco is HTS-E geschoold, Master of Science in automatisering en ICT en TÜV Certified Safety Professional. Hij heeft veel ervaring in complexere projecten en als interim manager bij technische afdelingen.


Marco begrijpt de wereld van de operators bij machines maar ook die van engineers en spreekt hun technische taal en denkwijze. Maar zeker ook die van de stakeholders en opdrachtgevers op management en financieel niveau. Hij zal een brug slaan tussen deze twee belevingswerelden om tot het beste resultaat te komen voor de business.

Managing consultant

Goede communicatie, het grotere plaatje overziend, probleem eigenaar, sturen op zowel  financiële maar ook werkbare, veilige projectresultaten. De neuzen richten van het team. Het is een greep uit de skills die ik in opdrachten meeneem.

Doelgericht

"Kan niet" komt niet zo snel voor in mijn woordenboek. Als er commitment is voor een te realiseren doel en de middelen zijn beschikbaar  dan wordt dat doel zeker wel gehaald. Pragmatisme staat soms haaks op wet- en regelgeving. Die spanningsboog is er in elk project. 


Neem vrijblijvend contact op

Indien u een klein of groot project heeft, waarbij de uitdagingen zitten bij de eisen die de Machinerichtlijn stelt aan nieuwe machines, of nog aan te passen machines? Of u zoekt voor een bepaalde periode aanvulling van technische of organisatorische kennis voor uw IA-team of project? Neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.