Doe de gratis CE-check

Safetyconsult.nl biedt u eenmalig een gratis controle van uw EG-Verklaring van Overeenstemming aan. Bent u benieuwd of de EG-verklaring van uw machine voldoet aan de eisen die de Machinerichtlijn 2006/42/EG stelt? Vul dan het onderstaande formulier in en upload uw EG-Verklaring van Overeenstemming naar ons.

Hoe simpel kan het zijn...

  • Upload uw EG-Verklaring van Overeenstemming.
  • Vul het onderstaande reactieformulier in. 
  • Binnen 5 werkdagen krijgt u een samenvattende rapportage met daarin de belangrijkste bevindingen. Als er zaken niet in orde zijn, dan wordt daar korte onderbouwing van weergegeven.
Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Actievoorwaarden

Deze actie kan op elk moment gestopt worden, bijvoorbeeld bij een overmatige belangstelling. Wij streven er naar elke klant binnen 5 werkdagen van een inhoudelijke reactie te voorzien. Mocht dit onverhoopt niet lukken, dan ontvangt u hierover bericht met een nieuwe plandatum. De rapportage betreft alleen de beoordeling van de EG-Verklaring van Overeenstemming van uw machine of machinelijn. Een complete beoordeling van het Technisch Dossier maakt geen onderdeel uit van de actie maar kan altijd via een aanvullend traject worden aangeboden. Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend.